28 липня вийде друге оновлення Battlefield Hardline

0
158

28 липня Battlefield Hardline одержить своє друге за рахунком оновлення (Patch 2.0).

«Надаючи грі оновлення та виправлення, ми сповнені рішучості зробити ваш досвід перебування на вулицях найкращим. Спасибі за ваше терпіння і до зустрічі на Полі Битви!», — коментують Visceral Games.

Патч вийде на PC, PlayStation 4 і Xbox One згідно з розкладом:

PC: 11:00 МСК / 08.00 UTC / 1.00 AM PDT
PS4: 12:00 МСК / 09.00 UTC / 2.00 AM PDT
XOne: 13:00 МСК / 10.00 UTC / 3.00 AM PDT

Починаючи з вищевказаного часу, мережева гра буде недоступною протягом години.

Розробники обіцяють опублікувати патчноут разом з початком оновлення.